Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Που και πότε θα δείτε το 53ο Super Bowl;

*
Το 53ο Super Bowl έρχεται στα τέλη του Σαββατοκύριακου, οπότε ετοιμαστείτε για ξενύχτι και δράση! Ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς έρχεται στο κανάλι Fox Sports λίγο μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, στη 01.00 τα ξημερώματα, ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί μεταξύ των Los Angeles Rams και New England Patriots στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα. Τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ θα τραγουδήσει η Gladys Knight, ενώ στο ημίχρονο θα κάνουν ένα live performance οι Maroon 5. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στη 01.00, ενώ ο αγώντας μισή ώρα μετά. Το Fox Sports μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη χώρα μας τόσο από το μπουκέτο της Nova, όσο και από αυτό της COSMOTE TV.



Την περιγραφή στη Nova θα κάνουν οι Δημήτρης Καρύδας και Πάρις Παπαέλληνας, ενώ στην COSMOTE TV οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνος Σπανόπουλος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*